Rólunk

A Magyar Hypospadiasis Alapítvány azért jött létre, hogy olyan kis páciensek számára is elérhetővé váljon a reális időn belüli, kiváló műtéti magánellátás specialista szakorvosok által, akik családjának önerőből ez lehetetlen volna.

Figyelem! Hamarosan, 2024 folyamán már biztosan elindul a pályáztatás a műtéti támogatásokra, kérjük, figyeljék weboldalunkat! Akik már előzetesen felvették velünk a kapcsolatot email-ben, azon az úton is kapnak majd tájékoztatást.

A 2019-ben létrehozott, 2021 őszén közhasznúsági besorolást kapott Alapítvány célja, hogy forrást gyűjtsön és a súlyos esetekben akár több millió forintos műtéti költséget valamely részben át tudja vállalni, azon erre rászoruló páciensek esetében, melyet a szakértői bizottság szigorú szempontrendszere szerint erre jogosultnak ítél.

(A támogatott magánszemélyekre vonatkozó egészségügyi adatok különleges személyes adatoknak minősülnek az Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján, ezért adataik kiemelten szigorúan kezelendők. A támogatók csak akkor juthatnak hozzá a támogatott személyekre vonatkozó adatokhoz, ha a támogatott magánszemélyek (érintettek) ehhez kifejezetten hozzájárulnak, és ekkor is csak a konkrét cél szerint történhet az adatkezelés. A hozzájárulást kiskorú esetén a törvényes képviselő adhatja meg.)

A magánszemély támogatókat adókedvezmény vagy adóvisszatérítés nem illeti meg az adomány juttatására tekintettel.
Gazdasági társaság által juttat adományok esetében az alapítvány részére TAO kedvezmény érvényesíthető. Az ehhez szükséges igazolásért, adományozási és tartós adományozás szerződésért keressen minket bizalommal!

Kapcsolat:

info@hya.hu